У Сумах затримали наркозакладчика

17.08.2022

За минулу добу правоохоронці виявили два злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. Знайдене поліцейські вилучили та направили на експертизу. Одного зловмисника вже затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вчора працівники відділення поліції № 1 (Білопілля) Сумського районного управління поліції, у ході досудового розслідування, провели санкціонований обшук у помешканні одного з жителів району. Як виявилось, 34-річний чоловік зберігав вдома речовину рослинного походження, яка зовні схожа на канабіс, а також пристрій для вживання наркотичних засобів.

Зловмисник повідомив, що готував наркотики для власного вживання без мети збуту.

Другого зловмисника було викрито в місті Суми. Працівники поліції зупинили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у 26-річного чоловіка 6 зіп-пакетиків з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, та 6 зіп-пакетиків з кристалічною речовиною, зовні схожою на психотропну речовину “PVP-сіль”.

Зловмисник розповів, що здійснював збут вказаних наркотичних засобів, а саме – робив «закладки». Поліцейські вилучили все знайдене та направили на експертизу.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: