Навколо Сум провели хресну ходу з чудотворними іконами

18.08.2022

15 серпня з благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія було звершено хресну ходу навколо кафедрального міста Суми та навколишніми парафіями Сумського районного благочиння зі святинями, що прибули у Пророко-Іллінський храм м. Суми з нагоди престольного свята: чудотворними іконами Божої Матері Різдва Богородиці «Пустинно-Глинською» з Глинської чоловічої пустині, Леньківською «Спасителька утопаючих» з Новгород-Сіверського чоловічого монастиря, Ченстоховською та Тихвинською з Успенського храму с. Верхня Сироватка, святими мощами священномученика Харалампія та великомученика Георгія Побідоносця з Гамаліївського Харалампієвого жіночого монастиря та іншими святинями.

Учасники хресної ходи молилися за настання миру, збереження життя сумчан та про перемогу над ворогом, повідомляє Православна Сумщина.

Віряни з парафій Сумського району мали змогу піднести свої молитви перед святинями, отримати освячені на святинях іконочки, поспілкуватись з духовенством.

Хресна хода завершилась подячним молебнем у Пророко-Іллінському храмі, звершеним настоятелем протоієреєм Володимиром Шульгою та співслужачим духовенством.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: