Фільтр-глечик для води: купити та забути про брудну воду

22.08.2022

Простий спосіб підготувати необхідну кількість чистої води в будинку – це купити фільтр-глечик. Немає необхідності підключати пристрій до мережі, не потрібно прокладати нові комунікації та перейматися якістю підсумкового продукту. Фільтр можна поставити на стіл або в будь-якому іншому місці та будь-якої миті використовувати чисту воду для пиття або приготування страв.

Витрати мінімальні, але результат того вартий. Сьогодні можна фільтр кувшин для води купити у будь-якому виконанні. Виробники пропонують кілька варіантів виконання конструкції, фільтри відрізнятимуться дизайном, об’ємом чаші та ергономікою. Вони стануть чудовим доповненням до столу на кухні.

Принципи роботи пристрою

Фільтр на вигляд нагадує звичайний чайник, але прозорий. Усередині пристрою розташовується картридж, який відповідає за очищення води. У складі фільтра використовується великий набір елементів:

хлор;

активоване вугілля;

органічні сполуки хлору;

магній та кальцій.

Комбінування даних компонентів дозволить очистити воду та видалити будь-які забруднення зі складу.

У передній частині пристрою є носик для зливу води, а в задній частині – ручка для перенесення. У верхній частині передбачена вирва, куди необхідно заливати воду. Усередині цієї вирви встановлюється картридж за допомогою системи клямок.

Як вибрати фільтр?

Правильний вибір та купівля супроводжуються аналізом наступних параметрів та факторів:

Корисний та загальний обсяг. На перший фактор слід звернути особливу увагу, адже саме корисний обсяг регламентує кількість очищеної води. Коли об’єм великий, то габаритні розміри фільтра чималі;

Колір та зовнішнє оформлення. Необхідно проаналізувати зовнішній вигляд та забезпечити ретельний вибір, тому що фільтр буде гармонійним доповненням до дизайну інтер’єру кухні. Модель може бути прямокутною, квадратною або круглою;

Картридж у комплекті. Необхідно дізнатися, який елемент поставляється в комплекті, скільки коштує змінна насадка та скільки варіантів картриджів є на вибір.

Компанія «Ecosoft» пропонує великий асортимент фільтрів під будь-які завдання та умови. Якість продукції підтверджена численними відгуками та рекомендаціями від покупців.

Обслуговування фільтрів

Промивання деталей та регулярна заміна картриджа – основні рекомендації виробника. Новий картридж після встановлення необхідно залити водою та потримати5-10 хвилин. Після цього злити воду і повністю заповнити глечик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: