Ролики для дітей: які вибрати з регулюванням розміру

31.08.2022

Розсувні ролики – це унікальна модель, яка дозволяє регулювати розмір черевика. Такі ролики https://roliki-extrim.com.ua/ особливо зручно купувати для дітей. Дитячий організм дуже швидко росте та розвивається. І якщо дитині купити товар точно за розміром, то буквально через рік такі ролики, напевно, стануть вже малі. Тому для дітей найкраще купувати розсувні моделі.

Ці ролики легко регулюються за розміром, що дозволяє використовувати їх протягом тривалого часу. Треба звернути увагу, що деякі моделі регулюються не лише вздовж, а й завширшки. З ними ноги малюка завжди будуть в абсолютному комфорті під час їзди.

Які існують моделі розсувних роликів

Сучасні ролики з розсувною системою роділяються за принципом того, як саме регулюється розмір ковзана.

Найкраще, коли розсувна частина черевика знаходиться в області носка. Якщо він відсувається назад, точка опори також зміщується, а це означає, що дитина втрачатиме рівновагу.

Розсувна система може регулюватися як кнопкою, так і гвинтом. Гвинтова система надійніша, але дорожча. Принцип регулювання у них наступний: гвинт на підошві або збоку відкручується, розсуваються черевики ролика і фіксується потрібний розмір.

У роликових ковзанах, що оснащені CBS, розсувається не сам черевик, а рама, завдяки чому забезпечуєтьс правильне розташування ноги. Ще є моделі із системою регулювання, яка дозволяє в пару натискань налаштувати розмір із точністю до міліметра.

Для того, щоб взуватися можна було швидко та комфортно, дитячі моделі роликів доповнюються спеціальними системами, щоб черевик легко фіксувався.

На що звернути увагу під час вибору розсувних роликів

Більшість розсувних роликових ковзанів призначена для спокійної їзди містом. Але якщо передбачається, що дитина виконуватиме трюки, доведеться трохи складніше.

Підібрати розсувні ролики для подібних цілей - це досить непросте завдання, адже такі моделі рідко можна зустріти. Але з цим цілком можна впоратися. Якщо екстремал, що підріс, виконуватиме важкі трюкові елементи, то треба шукати агресив ролики. Така модель ідеально справляється не тільки зі спокійною їздою, але й більш важкими навантаженнями. А якщо планується практикувати фігурне катання, потрібно віддавати перевагу фрискейт роликам. З ними будь-які елементи можна освоїти без проблем.

Якщо підібрати розсувні роліки правильно, дитина зможе кататися в них до чотирьох сезонів, що, вочевидь, дуже вигідно. Тобто їх зазвичай вистачає на два-три роки, в залежності від того, як швидко маленький екстремал росте. Щодо розміру, то нижня планка має співпадати з розміром стопи дитини.



Інші новини:

Коментарі: