Топ-4 найекономічніших моделей на вторинному авторинку

01.09.2022

Уживані автомобілі купують, щоб зекономити, але така покупка може недешево обійтися у перспективі. Новий автомобіль у більшості випадків утримувати набагато дешевше, але платити поступово і невеликими частинами легше, ніж відразу викласти кругленьку суму. Однак є моделі, які дійсно зберігають ваш бюджет. Якщо вони і ламаються, ремонтувати їх дешево, а запчастини для них представлені в різних, у тому числі дуже доступних, варіантах на Avto.pro. Ці моделі активно продаються та купуються, їх плюси загальновідомі.

Lanos та Daewoo Sens

Автомобілі вже не виробляються, але, як і раніше, дуже популярні. Шанувальники готові миритися зі застарілою конструкцією та скромними характеристиками заради високої надійності та легкого ремонту. «Ланоси» та «Сенси» швидко та недорого ремонтують у будь-якому СТО, запчасти Ланос можна знайти буквально скрізь. На відміну від «радянської класики» це дешеві машини для життя, а не для вічного ремонту. Вони вірно служать своїм господарям і рідко підводять, а якщо раптом щось капітально зламається, завжди можна продати на розбірку та купити інший автомобіль.

Chevrolet Lacetti та Chevrolet Aveo

Про Chevrolet часто говорять «дешево та сердито». За помірну ціну ви отримуєте неймовірну функціональність та витривалість, а ремонт буває потрібен рідко і ніколи не коштує дорого. Недоліком є велика витрата палива, тому при покупці варто закласти витрати на ГБО. У той же час у продажу без проблем можна знайти Chevrolet, який уже їздить на газі.

Renault Logan

Логан поступається в надійності переліченим вище авто, у нього є деякі слабкі місця, і запчастини доведеться купувати частіше. Однак ці деталі по кишені всім, а конструкція настільки проста, що замінити їх можна самому. Характеристики автомобіля досить високі і рівень комфорту відповідає сучасним вимогам, тому з мінусами покупці готові легко миритися. Також це дуже недорогі машини в обслуговуванні.

Hyundai Accent

Модель можна назвати народним бестселером, анітрохи не менш популярним, ніж «Ланос», але більш заможних верств населення. Його купують ті, хто готовий витратити трохи більше, але багато років користуватися якісним авто без зайвого клопоту. Відгуки власників говорять самі за себе, в мережі практично відсутні скарги та жаль про покупку «Акценту», при цьому всі підкреслюють його надійність та доступні ціни на обслуговування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: