Конотопчанка зі збірною обіграла іспанок

02.09.2022

У другому турі європейської кваліфікації до Всесвітніх пляжних Ігор 2023 жіноча збірна України перемогла Іспанію 2:1.

Гра розпочалась із моменту Юлії Костюк, яка влучила у поперечину воріт. За хвилину Ірина Дубицька заробила фол біля карного майданчику іспанок, після якого вилучення отримала Андреа Мартін. На жаль, Дубицька із хорошої позиції пробила вище хрестовини, а наші дівчата більшість не реалізували. Після цього пішов певний сумбур, без гольових моментів.

У другому ж таймі українки таки розпечатали ворота іспанок – після дальнього удару Анастасії Терех м’яч у ворота переправила Юлія Костюк – 1:0. Проте, за кілька хвилин Марія Корбачо зі штрафного класним ударом рахунок зрівняла – 1:1.

Перед самою перервою гарний шанс забити не використала Мирослава Випасняк.

У третій дванадцятихвилинці вихованка конотопського і сумського футболу Юлія Дехтяр після кутового заробила пенальті, але не зуміла його реалізувати. А за три хвилини до завершення основного часу стався ключовий епізод – після бісіклети Випасняк м’яч влучив у руку Корбачо, і арбітри призначили штрафний. Удар Мирослави був бездоганним – 2:1!

В іншому матчі нашої групи Швейцарія поступилася Швеції 2:4, тож тепер у турнірній таблиці у всіх команд по три набрані бали. Щоб поїхати на Всесвітні пляжні Ігри 2023 збірній України потрібно в останньому турі нашої групи перемогти Швецію! Цей поєдинок відбудеться у п’ятницю, 2 вересня, о 10:45 за київським часом.

До Всесвітніх Ігор – один крок!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: