У мерії обіцяють знову розглянути питання щодо вуличного освітлення в Сумах

08.09.2022

Оскільки йдеться про безпеку в умовах воєнного стану, відновлення вуличного освітлення в місті можливе лише після отримання згоди на це від ОТУ «Суми». До розгляду цього питання повернуться 10 вересня, повідомив міський голова Олександр Лисенко.

«Безпека в нашому місті складається з багатьох складових, одна з яких – світломаскування. Кількість звернень, що надходять до мене, вимагає відповідного реагування, але для того, щоб увімкнути освітлення, потрібно погодження військового командування, щоб це не змінило безпекову ситуацію в місті. Ми не одноразово зверталися до військових, але ситуація постійно змінювалася, тож, нам рекомендували, а в деяких випадках, як це було нещодавно, забороняли вмикати вуличне освітлення.

Ми розглянемо це питання знову 10 вересня. Якщо ситуація дозволятиме, ми, при відповідному погодженні з військовими, зробимо так, щоб світло було, бо розуміємо, що сьогодні, коли темніє раніше, це необхідно.

Але ще раз повторюю, що це питання може бути вирішено, якщо буде погодження і дозвіл командування, бо це наша безпека. Прошу всіх із порозумінням ставитися до цього. Я не хотів би, щоб ми наражали на небезпеку наших сумчан», – зазначив мер.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: