Від жителів Сумщини приймаються заявки на заміну пошкоджених вікон та дверей

11.09.2022

Сумська обласна військова адміністрація у співпраці з французькою неурядовою гуманітарною організацією ACTED реалізує проект з надання безкоштовної допомоги для найбільш вразливих верств населення із заміни пошкоджених вікон та дверей.

«Щоб до настання холодів максимально відновити оселі, які були пошкоджені ворогом, залучаємо всі можливі види допомоги та джерела фінансування. Окрім державних програм першочергового відновлення за принципом «fast recovery», надання будівельних матеріалів, які вже успішно працюють, нещодавно розпочали спільний проєкт з Агентством технічної співпраці та розвитку (ACTED) – міжнародною неурядовою гуманітарною організацією», – повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Організація працює в 36 країнах світу. В Україні, зокрема, вже 7 років. Українська філія опікується найбільш вразливими верствами населення.

Наразі у фокусі спільної уваги – заміна пошкоджених вікон або дверей. Всі роботи виконуються безкоштовно.

В першу чергу перевага надається: людям з особливими потребами, або травмами; людям поважного віку з хронічними захворюваннями та серйозними проблемами зі здоров’ям; пенсіонерам, які отримують мінімальні виплати; неповним родинам; багатодітним родинам; родинам, які виховують дитину віком до одного року; людям з інвалідністю та пораненнями; людям (незалежно від віку), які борються з важкими хворобами.

Заявки приймаються до 16 вересня включно. Запит на реєстрацію у програмі можете залишити у будні з 9.00 до 18.00 за телефонами: (063) 609 71 36; (063) 609 71 53. Самостійна реєстрація можлива за QR-кодом.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: