На Сумщині повідомили про підозру чоловіку, який добровільно підгодовував військових РФ

16.09.2022

За процесуального керівництва Конотопської окружної прокуратури 15 вересня повідомлено про підозру мешканцю одного з селищ Конотопського району, який передавав матеріальні ресурси військовим збройних сил РФ (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, наприкінці березня 2022 року у одного з мешканців Конотопського району виник добровільний намір підгодовувати військових РФ на блок-посту, зокрема й шляхом передачі їм поліетиленових пакетів з м’ясом свинини, загальною вагою близько 20 кг, підтримання з ними постійного зв’язку, отримання привілеїв перед іншими місцевими мешканцями, безперешкодного переміщення по території окупованого на той час району.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу Конотопського районного відділу поліції Головного управління в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: