Ставки на матч Аргентина – Саудівська Аравія — кого вважають фаворитом зустрічі

16.09.2022

До лінії БК Паріматч вже було додано чимало цікавих подій, більшість з яких — футбольні матчі. Звичайно, в лінії можна побачити матчі ЧС 2022, який заплановано на листопад та грудень цього року. Серед численних подій чемпіонату одним із найочікуваніших залишається матч Аргентина – Саудівська Аравія ставки на який вже можуть зробити авторизовані користувачі Паріматч. Окрім доступу до основних та додаткових ставок на цей матч, реєстрація та верифікація відкриють доступ до усіх переваг, які пропонує Паріматч своїм клієнтам сьогодні. Відносно саме цього матчу, то він пройде 22 листопада 2022 року, але вже сьогодні можна з упевненістю говорити про реальні шанси команд на перемогу.

Матч Аргентина – Саудівська Аравія в ЧС 2022 — статистика та шанси команд на перемогу

На основі статистики недавніх виступів можна зробити висновок, що команда з Аргентини знаходиться у чудовій формі. Саме цю збірну вважають одним із фаворитів ЧС 2022, тому в лінії Паріматч ви й можете побачити наскільки вигідні коефіцієнти на перемогу аргентинців. Також варто зазначити, що команда знаходиться серед лідерів рейтингу ФІФА, займаючи четверте місце. Одночасно з цим суперники аргентинської збірної у цьому матчі — команда з Саудівської Аравії на сьогодні посідає лише 48-му позицію цього ж рейтингу. На основі подібних результатів та аналізу недавніх виступів цих команд можна зробити висновок, що фаворитом зустрічі виступає саме збірна Аргентини.

Окрім статистики у доволі високих шансах на перемогу аргентинців можна повірити й після вивчення результатів виступів команди на відборі до ЧС 2022. А ось команда Саудівської Аравії виглядає доволі невпевнено на фоні такого сильного суперника.

Розпис на матч в БК Паріматч — які ставки доступні на зустріч збірних Аргентини та Саудівської Аравії

Вирішивши ставити на цей матч, проаналізуйте доступний розпис. Тут ви зможете побачити ставки на:

переможця зустрічі;

тотали;

фори;

обидві команди заб’ють!

Звичайно, лише цими маркетами розпис Паріматч на цей матч не обмежується, але саме ці маркети користуються високою популярністю серед відвідувачів сайту. Також ці маркети обирають з причини простоти прогнозування та наявності вигідних коефіцієнтів.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 09.03.2021 р. (рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей про видачу ліцензії № 84 від 02.03.2021)

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: