На Сумщині рятувальники отримали засоби індивідуального захисту

17.09.2022

Під час відвідування одного з найкращих підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій керівник ОВА передав підрозділу засоби індивідуального захисту: бронежилети, шоломи та тактичні окуляри, а також аварійну освітлювальну установку з генератором.

Заклад унікальний, адже тут не тільки вміють швидко та ефективно ліквідувати наслідки будь-якої надзвичайної ситуації, у тому числі воєнного характеру, а ще й навчають рятувальників з усієї України як це правильно робити.

Тут вчать розмінуванню, навіть підводному, що особливо важливо і для Сумщини, і для багатьох інших областей, які були заміновані російськими військовим. Тут тренують собак знаходити вибухівку і людей під завалами.

«Дякую рятувальникам за їх роботу. Вони завжди перші і на гасінні пожеж, і на розбиранні завалів після ворожих обстрілів та бомбардувань. Вони перші там, де потрібна допомога людям. Щиро бажаю, аби рятуючи людські життя, рятівники зберегли і власне. А після найважчих чергувань всі повернулись живими та неушкодженими. Миру нам усім і скорішої перемоги!», – зазначив Дмитро Живицький.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: