Жителів Охтирщини викрили у незаконному зберіганні наркотиків

17.09.2022

Протягом минулої доби працівниками Охтирського районного відділу поліції було виявлено та задокументовано два факти незаконного зберігання наркотичних засобів.

Так, під час патрулювання однієї з вулиць міста Охтирка працівники сектору реагування патрульної поліції звернули увагу на двох молодих чоловіків, які підозріло себе поводили. У ході подальшого спілкування правоохоронці встановили, що 20-річний та 22-річний місцеві чоловіки зберігають при собі рослини коноплі. Зі слів зловмисників, вказані рослини вони зірвали на одному з полів за містом та несли додому, щоб в подальшому використати для власного вживання.

Того ж дня в одному з сіл Охтирського району дільничний офіцер поліції викрив 44-річного чоловіка, який зберігав при собі два паперові пакунки з наркотичною речовиною, зовні схожою на марихуану.

Все виявлене поліцейські вилучили, а за даними фактами розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Слідчі дії тривають.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: