“Банкіри” ошукали двох жителів Сумщини майже на 54 000 гривень

20.09.2022

Жертвами зловмисників стали жителі Сумського та Конотопського районів. За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження та ведуть пошуки аферистів.

У першому випадку по допомогу до співробітників відділення поліції №1 (м. Білопілля) звернулася 53-річна місцева жителька. Вона розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився співробітником банку. У розмові чоловік дізнався всю конфіденційну інформацію по картці жінки, у результаті чого з рахунку заявниці зникло 33 700 гривень.

У подібну шахрайську схему потрапив 48-річний чоловік. Співробітникам Конотопського районного відділу поліції він розповів, що до нього зателефонував невідомий та, представившись представником банку, повідомив, що у заявника є заборгованість. Після чого чоловік повідомив невідомому номер банківської картки, строк дії та CVV-код та вже за деякий час виявив зникнення 20 000 гривень з банківської картки. За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України та вживають всіх необхідних заходів для встановлення осіб зловмисників.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: