Надіслано з любов’ю та дбайливо запаковано

22.09.2022

Приваблива подарункова бумага – маленька, але дуже важлива деталь, яка справляє велике враження. Подібно до того які емоції викликає ексклюзивний подарунок, так і гарне подарункове пакування допомагає виділитися серед дарунків інших гостей.

Незалежно від того, що святкуєте: день народження, ювілей, нову роботу чи народження дитини, є ціла низка пакувального паперу, подарункових пакетів і подарункових коробок. Доступний у різноманітних кольорах і стилях від яскравих геометричних форм, ідеальних для дитячих днів народжень, до тонких металевих кольорів, ідеальних для визначних моментів, і пастельних відтінків для продуманих весільних подарунків.

Різновиди матеріалів та фактур

1. Папір гофрований.

Відрізняється двошаровою структурою – з одного боку виконана у формі гофру, друга поверхня гладка, матова або глянцева, іноді полімеризована. Ідеально підходить для оформлення різноманітних крихких, ексклюзивних виробів, які потребують обережного поводження.

2. Пакувальний папір для подарунків з металізованою поверхнею.

Золотисті, сріблясті та інші варіації забарвлення такого пакування приверне увагу всіх присутніх.

3. Шовковий, целюлозний папір.

Існує безліч доступних за вартістю принтів для пакування подарунків, квітів та ін.

Дивовижна різноманітність тем та принтів

1. Різдво

Все весело та яскраво з різдвяним обгортковим папером.

Папір від більш святкових і барвистих дизайнів, зокрема оленів і різдвяних ялинок, до візерунків із красивими жирними шрифтами.

2. Тропічний

Насолоджуйтесь грайливим і життєрадісним обгортковим папером з екзотичним відтінком, який ідеально підходить для весілля чи дня народження! Стилі включають пляжну та тваринну атмосферу, принти листя джунглів, візерунки ананасів тощо.

3. Квітковий

Колекція квіткового обгорткового паперу ідеально підходить для весілля, свята дитини, Дня матері або подарунка подрузі. Мрійливі садові принти, елегантні та вишукані квіткові композиції, розсипчасті акварельні квіти тощо.

4. Романтик

Пакувальний папір створений, щоб упакувати особливий презент на річницю, День Святого Валентина чи інші свята. Дизайн із зображеннями сердечок, поцілунків, стріл Купідона тощо. Ідеально підходить для подарунків коханій та близькій людині.

5. День народження

Загорнути подарунок на день народження для дитини в один з кольорових варіантів паперу з зображенням повітряних куль або у вигляді тварин, порадуйте підлітка персоналізованим папером з його іменем, або близьких барвистими геометричними візерунками чи принцом «З днем ​​народження».

6. Їжа

Шлях до сердець багатьох людей лежить через шлунок, тож ви можна вибрати пакувальний папір для подарунків із веселими та милими фуд малюнками, такими як пончики, морозиво, полуниця, апельсини та інші апетитні страви. Ідеально підходить для дитячого дня народження або подарунка, пов’язаного з їжею.

7. Сучасний/абстрактний

Для елегантного упакування ідеальний варіант – м’який мармуровий візерунок, геометричні акварельні відбитки або один із тиснених фольгою дизайнів. Такі варіанти ідеально підходять для подарунка на урочисте, елегантне весілля чи офіційну вечерю.

8. Персоналізований

Бути унікальним з допомогою подарункового пакування з особистими зображеннями до дня народження, дня батька, дня матері або на будь-який інший випадок.

Для презентів, які складно упакувати можна використати подарункові пакети та коробки різноманітних форм і розмірів. Святкові пакети та коробки – це елегантний і простий спосіб упакувати подарунки, незалежно від того, що буде всередині, чи то вінтажна пляшка, чи смачно пахуча бомбочка для ванної.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: