Службовий собака Тандем із Сумщини разом із Патроном отримали відзнаку “Чотирилапі захисники”

22.09.2022

22 вересня в Києві відбулося нагородження кінологів та службових собак органів державної влади сектору безпеки та оборони України в номінації «Чотирилапі захисники». Захід проводився Всеукраїнською громадською організацією «Кінологічна спілка України».

Серед лауреатів – славнозвісний Патрон. Разом з начальником частини піротехнічних робіт та підводного розмінування ГУ ДСНС у Чернігівській області Михайлом Ільєвим Патроша здійснив понад 700 виїздів на розмінування, під час яких саперами виявлено та вилучено близько 18 тис. ВНП.

Свою заслужену винагороду отримав сьогодні і пес Тандем породи бельгійська вівчарка малінуа. Разом зі старшим інструктором службового собаківництва – сапером Міжрегіонального центру швидкого реагування Романом Перепльотчиковим пес пройшов непростий шлях від маленького грайливого цуцика до службового собаки.

З початку повномасштабного вторгнення Росії Тандем разом з піротехніками ДСНС був залучений до розмінування звільненого від окупантів Тростянця, знайшов десятки мін, снарядів та інших ВНП, залишених ворогом.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: