У Шостці зловмисник поцупив чужу барсетку з телефоном, документами та грошима

27.09.2022

Із заявою про крадіжку звернувся 39-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що невідома особа забрала його барсетку, яку він ненадовго залишив без нагляду на капоті свого автомобіля. За словами потерпілого, в сумці знаходились гроші, закордонний паспорт на його ім’я, банківські картки, мобільний телефон та інші особисті речі.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції Шостки встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 37-річний житель одного з сіл, що на Шосткинщині. Його розшукали, допитали і він зізнався в скоєному.

За словами підозрюваного, гроші він витратив на власні потреби, а чужим «мобільним» користувався. Крім того, останній розраховувався в крамницях міста чужою банківською карткою, пін-код до якої, як з’ясувалося, був не потрібен.

Поліцейські вже вилучили та повернули власнику викрадені в нього речі.

Зловмиснику слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже оголосили підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 та 3 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: