Відпочинок в Карпатах: затишний котедж з видом на ставки

27.09.2022

Українські Карпати – це дивовижне поєднання місцевих традицій та звичаїв, унікальних пам'яток природи та історії, прекрасних гірських пейзажів та неймовірної краси водоспадів. Тут навіть час плине по-іншому. Мрієте про відпочинок посеред природи в екологічно чистому та безпечному регіоні? Зняти котедж в Карпатах тепер може кожен, хто завітає до курорту «Воєводино». 

За одну відпустку тут можна побачити стільки краси, дізнатися багато захоплюючих історій, тому вражень та приємних спогадів вистачить надовго. Більше інформації про курорт та забронювати дерев’яний котедж можна за посиланням https://voevodyno.com/ua/rooms/kottedzh-s-kaminom/. Постійні гості курорту завжди охоче повертаються сюди знову. Еко-котедж оснащений всім необхідним для комфортного відпочинку.

З чого почати знайомство з Карпатами?

Якщо ви ніколи не були в Карпатах або навпаки, були дуже багато разів та не знаєте чим себе побалувати, саме час завітати в гості до «Воєводино». Курорт має зручне розташування та попри свою популярність, тут завжди тихо і затишно. Ви побачите чудові букові ліси, прекрасний Парк Шенборна та неймовірне гірське озеро. 

Комфортний еко-котедж ідеально підходить для відпочинку та віддаленої роботи. Велике ліжко, меблі з натурального дерева, телевізор та сучасна ванна кімната – це лише частина унікальної атмосфери котеджу, яка робить проживання в ньому незабутнім.

Курорт «Воєводино» – гостинність та комфорт у будь-яку пору року:

  • Дерев’яний котедж для сімейного та романтичного відпочинку.
  • Розкішна тераса з видом на ставки.
  • Колоритна кухня (на території курорту знаходяться 3 ресторани).
  • Спа-центр, тренажерний зал та багато іншого.

Забронювати котедж в Карпатах можна не виходячи з дому чи офісу. Гості, які бронюють номери на три ночі і більше, можуть розраховувати на знижку у розмірі 15%. 

Атмосферний відпочинок посеред Карпат

Номер в готелі або котедж з каміном – різні варіанти розміщення на будь-який смак. До вартості проживання в дерев’яному котеджі входить також сніданок, паркінг, відвідування тренажерного залу та ін.

Уявіть собі на мить, як за вікном сідає сонце, падає листя або пухкий сніг, а ви сидите поряд з каміном та смакуєте запашну каву. Перезавантажити себе, привести до ладу думки та почуття або розділити цей вечір з коханою людино, що може бути краще. Еко-котедж з каміном та гарним видом із вікна – це неймовірна краса, місце де мрії стають реальністю.

Територія курорту цілодобово охороняється, є всі необхідні укриття. Тут безпечно та затишно. Без проблем можна організувати вікенд в «Воєводино», достатньо лише забронювати номер або котедж.   

  • Сучасний інтер’єр, який не перевантажений етно-елементами.
  • Приємні ціни та ненав’язливий сервіс.
  • Швидке бронювання.

Курорт «Воєводино» пропонує гостям у вільний час вийти на прогулянку парком або лісом, організувати активний відпочинок, поплавати в басейні та ін. Не залишайте на завтра те, що може зробити вас щасливим сьогодні! 

Інші новини:

Коментарі: