В Охтирці судитимуть велокрадія

30.09.2022

Вирішивши збагатитися за чужий рахунок, зловмисник скоїв крадіжки двох велосипедів, однак уникнути відповідальності йому не вдалося, оскільки правоохоронцями було викрито його дії, тож за вчинене йому доведеться постати перед судом.

В ході досудового розслідування було встановлено, що в на початку липня поточного року 49-річний місцевий мешканець, будучи раніше судимим за вчинення корисливих злочинів, зайшов через незачинену хвіртку до домоволодіння свого знайомого в м. Охтирка, побачив на подвір’ї велосипед. Скориставшись тим, що господаря вдома не було, зловмисник привласнив його велосипед. У подальшому сховав його в своєму гаражі.

Цього ж дня, не зупиняючись на вчиненому, зловмисник зайшов через незамкнені двері до квартири одного з будинків в місті, де побачив спортивний велосипед. Вивівши вказаний велосипед з квартири так, що його дії не були помічені власницею, розпорядився викраденим майном на власний розсуд, а саме сховав у своїй квартирі.

В ході проведення досудового розслідування правоохоронцями було вилучено викрадене майно та повернуто власникам.

Слідчими Охтирського районного відділу поліції закінчено досудове розслідування кримінального провадження, обвинувальний акт скеровано до суду. Відповідно ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) за вчинене обвинуваченому може загрожувати покарання до восьми років позбавлення волі.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: