У Шостці підлітки залізли до приміщення білетної каси

05.10.2022

Завдяки повідомленню небайдужих громадян поліцейські групи реагування патрульної поліції викрили трьох дівчат та хлопця, які розважалися на непрацюючому колесі огляду. На момент прибуття правоохоронців двоє підлітків перебували у приміщенні білетної каси, а ще двоє – гойдалися в одній із кабінок.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що підлітки у сквері імені І. Кожедуба б’ють вікна. За вказаною адресою оперативно прибули співробітники у складі групи реагування патрульної поліції.

На місці правоохоронці побачили, що вікно до приміщення білетної каси розбите, а всередині знаходиться хлопець та дівчина. Ще двоє дівчат у цей час гойдалися в одній із кабінок колеса огляду.

Для з’ясування всіх обставин молодих людей доставили до Шосткинського районного управління поліції. Всі четверо жителі Шостки, трьом – по 16 років, а одній із дівчат вже виповнилося 18.

Під час бесіди з ювенальними поліцейськими останні запевняли, що вікна не били, а до приміщення білетної каси залізли з цікавості.

Наразі правоохоронці проводять профілактичні бесіди з цими підлітками та їх батьками. Також вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: