У Сумах дітям у школах і садочках видаватимуть набори цукерок

06.10.2022

Наступного тижня дітям, які відвідують заклади загальної середньої та дошкільної освіти Сумської міської ТГ, видаватимуть набори цукерок.

Як зазначив заступник міського голови Станіслав Поляков, у такий спосіб прагнуть підтримати дітей, котрі залишилися в громаді, відволікти від важких думок, налаштувати на позитивні емоції.

«Цукерки вже доправлені до закладів освіти відповідно до заявок, які робили їхні керівники. Набори передбачені для тих дітей, які наразі фактично перебувають у громаді, незалежно від того, яка в них зараз форма здобуття освіти. Отримати детальну інформацію можна у класних керівників і вихователів, які видаватимуть набори», – зазначив посадовець.

Загалом сформували 29071 набір солодощів. Цукерки надані благодійниками. Кожна дитина отримає один набір. Він важить 1 кг. Складається з шоколадних цукерок і карамельок. Видаватимуть набори з 11 по 14 жовтня. Отримати цукерки можна буде безпосередньо в закладі, який відвідують син чи донька. Для цього батькам чи довіреній особі необхідно буде мати свій паспорт і свідоцтво про народження дитини (документи потрібні для відповідного обліку). Діти, які вже мають паспорти, зможуть забрати свої набори, пред’явивши цей документ.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: