У жителя Сумського району вилучили наркотики та бойову гранату Ф-1

08.10.2022

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області спільно зі слідчими Сумського районного управління поліції у ході оперативно-профілактичних заходів викрили 33-річного мешканця Сумського району у вирощуванні та зберіганні нарковмісних речовин.

У ході обшуку за місцем мешкання чоловіка, на присадибній ділянці, співробітники поліції виявили посів 55 рослин коноплі елітних сортів з ознаками культивування. А на території домоволодіння поліцейські знайшли наркотичний засіб канабіс, вагою близько 4,5 кг та бойову гранату Ф-1.

Все знайдене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом у поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», а також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Слідчі дії тривають.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: