Стильний дизайн вікна і захист від світла за лічені хвилини: жалюзі день-ніч

13.10.2022

Встановлення металевих і важких жалюзі на вікна забирає багато часу, а тільки думка про те як їх мити та доглядати, викликає негативні почуття. Але набагато простіше і краще оформити вікно за допомогою простої і зручної конструкції жалюзі системи «день-ніч». Вона має ті самі переваги і водночас значно кращі користувацькі характеристики. У інтернет-магазині компанії SunGuard ціни на жалюзі день-ніч віддзеркалюють складність конструкції, надійність та стильність виконання кожної моделі.

Особливість жалюзі день-ніч

Важлива особливість конструкції таких жалюзі – помірне затемнення та можливість використання як під час денного застосування, так і для повного нічного затемнення простору. Купити ролети день-ніч на вибір із різними габаритними розмірами та кольором можна на сторінці https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/den-nich/.

У більшості варіантів жалюзі день-ніч відбувається просте чергування широких, пофарбованих у певний колір смуг та проміжків-просвітів.

За потреби, жалюзі можна повністю згорнути, залишаючи вікно відкритим для вільного доступу повітря, світла. Водночас черезсмужкова фільтрація світла зручна для використання під час робочого дня у офісі, коли треба заповнити помірним освітленням простір кімнат.

Швидкість облаштування та надійність

Встановити жалюзі «день-ніч» у сучасному виконанні – це робота на декілька хвилин. Акуратне розташування гарантоване продуманою конструкцією та можливістю зафіксувати кріплення за допомогою саморізів. Вся процедура встановлення складається з декількох дій:

  • підготовки кріплень;
  • очищення поверхні вікна – знежирення та стирання пилу і бруду;
  • ефективного первісного і остаточного прикріплення саморізами.

Останній етап – перевірка надійності та фіксування у металевому обтяжувачі кінця жалюзі для простішої експлуатації.

Всі компоненти жалюзі виконуються із пластикових та інших міцних і витривалих матеріалів, що можуть використовуватись постійно та мають високу надійність у щоденному використанні.

Як очищувати та доглядати за такими жалюзі

Вони мають хімічно нейтральну поверхню, що є достатньо міцною. Тому для очищення можна застосовувати механічні та хімічні засоби, тобто звичайну побутову хімію.

Важлива відмінність від звичайних жалюзі чи штор – гладенька поверхня не стимулює збирання пилу та бруду, а також може швидко відмиватись водою, без демонтажу конструкції.

Жалюзі день-ніч – хороший замінник складним і неефективним у використанні та щоденній експлуатації, класичним шторам та жалюзі. Вони встановлюються та можуть замінюватись за лічені хвилини. А якість їх роботи та функціональність на 100% схожа із звичайними жалюзі чи іншими світлорегулюючими елементами віконних систем.

Інші новини:

Коментарі: