Нардеп Максим Гузенко: «Для мене честь відзначати бійців, які захищають Україну, ризикуючи власним життям»

15.10.2022

14 жовтня народний депутат Максим Гузенко долучився до заходів, організованих на Сумщині з нагоди Дня захисників і захисниць України. Парламентар привітав мужніх бійців добровольчих формувань  та територіальної оборони, а також відзначив працівників критичної інфраструктури, які хоробро і самовіддано виконували свої обов’язки під час бойових дій.

У Пустовійтівці нардеп взяв участь у відкритті меморіальної алеї, на якій представлені всі загиблі воїни Роменської громади – з 2014 до сьогодні. Батьки, рідні та близькі полеглих героїв зібралися разом, щоб вшанувати тих, хто віддав життя за незалежність України.

«День сьогодні і сумний і радісний водночас.

З одного боку приємно бачити й вітати наших захисників та захисниць, дивлячись у сповнені патріотичного духу обличчя, а з іншого, болісно пригадувати всіх тих, хто вже не повернеться до своїх сімей.

Мав честь відзначити наших бійців, котрі десь ризикуючи своїм власним життям, сумлінно виконували поставлені перед ними завдання.

Крім того, на території Свято-Троїцької церкви, що в с. Пустовійтівка відкрили меморіальну алею присвячену загиблим героям, це найменше що ми можемо зробити для них, та їх сімей.

Слава Героям України!» – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також вчора народний депутат привітав командувача оперативно-тактичного угруповання «Суми», генерал-майора Олександра Нестеренка, який 13 жовтня відзначив день народження.  Максим Гузенко побажав командувачу козацького здоров’я, наснаги та витримки  і презентував картину Шевченка, щоб мистецтво тішило і милувало око.

«Я захоплююся непереборним духом наших захисників та захисниць, їх сміливістю, завзятістю, відвагою. З такими героями, здатними на все заради вільного і мирного неба на рідною землею, не маємо жодних сумнівів: Україна переможе!» – впевнений Максим Гузенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: