На Шосткинщині вилучили два ворожі артснаряди, що не розірвалися

18.10.2022

До поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що під час чергового обстрілу з-за кордону, з боку Росії, в село у Шосткинському районі прилетіло декілька снарядів та спричинили пошкодження інфраструктури. А оглядаючи свої володіння після закінчення обстрілу, місцеві жителі виявили ще два боєприпаси, які не спрацювали.

Прибувши на місце, вибухотехніки поліції з’ясували, що це 122 міліметрові снаряди осколково-фугасної дії. Вибухонебезпечні предмети сапери поліції вилучили та знешкодили. А слідчі поліції задокументували чергові факти злочинів росіян, які щодня обстрілами руйнують українські міста і села.

«Не радимо громадянам, які знаходять армійські боєприпаси, різного роду снаряди, міни тощо навіть підходити до них близько. В таких випадках треба запам’ятати місце знахідки, обережно відійти якнайдалі і обов’язково проінформувати про неї органи влади, поліцію або військових. Знешкодженням боєприпасів, що не вибухнули, повинні займатися фахівці», – говорить начальник вибухотехнічного відділу ГУНП в Сумській області Олег Євлаш.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: