У Сумах судитимуть жінку, в якої вилучили 76 «закладок» з психотропною речовиною «PVP»

18.10.2022

Окружною прокуратурою міста Суми затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 38-річної жінки, яка робила «закладки».

За даними слідства, 13 липня 2022 року в м. Суми близько 10 год інспектори патрульної поліції затримали громадянку, яка копирсалася в землі біля паркану на вул. Олексія Братушки. Жінка помітно нервувала. Під час проведення поверхневої перевірки у неї виявлено 76 згортків із речовиною синтетичного походження. Затримана зізналася, що робила «закладки» з наркотичними речовинами. Більш того, у ході огляду її мобільного телефону виявлено 25 місць з координатами «GPS», де вона залишала наркотики. Загальна маса вилученої в жінки особливо небезпечної психотропної речовини «PVP» становить 15,4 г.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропної речовини, кваліфікуючою ознакою якого є «особливо небезпечні психотропні речовини» та «вчинення повторно») КК України.

Досудове розслідування завершено слідчими Сумського районного управління поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: