У Конотопі “банкір” ошукав чоловіка на 30 тисяч гривень

18.10.2022

Із заявою про злочин до поліції звернувся 58-річний чоловік та розповів, що йому на мобільний зателефонував невідомий, який назвався представником служби безпеки банку. У розмові невідомий повідомив, що банківська картка конотопчанина заблокована та додав, що співробітники банку вже створили резервну картку, на яку чоловік може переказати всі свої заощадження аби не втратити їх. Так заявник і зробив, перерахувавши 30 000 гривень на невідомий банківський рахунок.

За деякий час чоловік перевірив свій рахунок, однак гроші на нього так і не надійшли. Так заявник і зрозумів, що потрапив у шахрайську пастку.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», у рамках якого встановлюють особу зловмисника та його місцезнаходження.

Працівники поліції вкотре радять громадянам не довіряти невідомим телефонним співрозмовникам, ким би вони не називалися. Обов’язково перевіряйте отриману інформацію. Будьте уважними та не дайте вас ошукати!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: