Наймодніші жіночі куртки для осені 2022

19.10.2022

На вулиці різко похолодало, а отже, час утеплятися. А якщо для вас важливо, щоб верхній одяг не лише добре зігрівав, але й виглядав стильно, варто знати, які куртки наймодніші цієї осені.

ТОП 4 трендові фасони курток

Якщо раптом ви пропустили сезонні модні покази й не маєте часу стежити за тим, в чому з’являються на публіці Хейлі Бібер чи Белла Хадід, проте в повсякденні теж хочете одягатися модно, не проблема. Ця добірка допоможе вибрати трендову куртку на осінь, наприклад ось тут https://solmar.com.ua/catalog/kurtki/. Тим паче, що речі, які випускає український бренд Solmar своєю якістю можуть конкурувати з відомими італійськими виробниками. А от ціни у вітчизняної торгової марки більш доступні.

Якщо купувати жіночу куртку восени 2022, то стилісти радять перш за все приміряти моделі з таких категорій:

косухи – давно вже сприймаються як класика, проте цього року краще вибирати фасони крою оверсайз або злегка вкорочені;

бомбери – один з найгарячіших трендів, особливо якщо це модель яскравого кольору, з незвичною фактурою матеріалу чи з цікавим принтом;

джинсові – модель можна вибирати практично будь-яку – від класичної до найбільш незвичного дизайну, головне, аби матеріал був насиченого синього кольору, в моді також «варені» фактури, чорний, сірий і яскравий кольоровий джинс;

шкіряні чи замшеві – шкіра різних фактур уже не перший сезон залишається в тренді, в наймодніших куртках цього сезону дизайнери поєднали глянцевий і замшевий матеріал.

Не втрачають актуальність утеплені куртки-сорочки, а також моделі зі стьобаною фактурою. Якщо говорити про останні, то особливо стильно виглядають варіанти з накладними кишенями, які також є одним з останніх модних віянь.

Що крім фасону має значення для вибору осінньої куртки?

Головна вимога для щоденного верхнього одягу – цупкість тканини та хороша якість пошиття. Також слід враховувати температурний режим, на який розрахована модель. Скажімо, в колекціях Solmar є більш легкі варіанти для погожих осінніх днів й утеплені, в яких буде комфортно навіть у вологе й холодне міжсезоння. До речі, побачити повну колекцію трендових осінніх курток бренду Solmar можна на офіційному сайті цієї торгової марки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: