На Сумщині на батьків склали протокол за неналежне виконання обов’язків перед дітьми

21.10.2022

Учора співробітники ювенальної превенції спільно з поліцейським офіцером громади здійснили перевірку сімей Ворожбянської територіальної громади, які опинились у складних життєвих обставинах. Головною метою таких заходів є виявити порушення з боку батьків, насамперед в ухилянні від виконання своїх батьківських обов’язків та належних умов щодо утримання дітей.

Під час перевірки співробітники поліції не тільки проводять з дорослими членами родини профілактичні бесіди, а й звертають увагу на санітарний стан осель, наявність продуктів харчування, ліжок і постільної білизни, одягу та взуття для дітей та готовність до зимового періоду.

Так, на момент перевірки було виявлено факт неналежного виконання батьками своїх батьківських обов’язків. Співробітники поліції провели профілактичну бесіду щодо виправлення ситуації та склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: