Вишиванка — новий чоловічий тренд

23.10.2022

Традиційна українська вишиванка — символ патріотизму та сили чоловіка. Вона вбирає в себе неповторність та цінність наших земель, надихає на нові звершення і додає впевненості тому, хто її носить.

Як носити модні чоловічі вишиванки?

Вишиванка для чоловіка — це багатофункціональний елемент. Її можна одягати з усіма речами в базовому гардеробі та не боятись, що вона буде погано поєднуватись із чимось. Наприклад, найпростіший варіант — це вдягти вишиту сорочку під джинси або брюки-чіноси. Такий образ ідеально підійде на кожен день. Просто і зручно. Вишиванку можна як заправити в штани, так і носити навипуск, підв’язавши поясом-кромкою.

Вишиванку також можна поєднувати з діловим стилем. Вона добре сидітиме під піджак з класичними брюками. Такий варіант відображає витонченість та винахідливість носія. Вишита сорочка чудово виглядає під в’язаний светр-кардиган. Це ідеальна комбінація до холодних пір року.

Якими бувають чоловічі вишиванки?

Традиційно українська чоловіча вишиванка завжди робилась широкою і вільною. Чоловік не повинен був відчувати себе скуто, коли займався роботою. Візуальний стиль перейшов і в сучасні часи. Саме тому в сорочці завжди так зручно.

Якісні чоловічі вишиванки виготовляють із натуральних тканин — льону, бавовни тощо. Це необхідно для того, щоб тіло не перегрівалось та не пітніло. Натуральний матеріал не викликає подразнення та алергію. До того ж вироби з натуральних тканин довше носяться і мають приємний вигляд.

Де придбати чоловічі вишиванки?

За покупкою вишиванки варто звернутись до інтернет-магазину УкрГламур. В асортименті крамниці ви знайдете оригінальні чоловічі вишиванки на будь-який смак. Також доступна опція покупки вишиванок в однаковому стилі для всієї родини. Всі дизайни сорочок розроблені українськими дизайнерами з любов’ю. Якщо ви не можете знайти необхідний продукт, доброзичливі менеджери допоможуть визначитись з вибором та дадуть відповіді на всі ваші запитання. Замовити сорочку можна в будь-яку точку України. Доставка займе не більше 2 днів.

ukrglamour.com.ua — подаруйте собі радість!

Інші новини:

Коментарі: