На Роменщині п’яний водій хотів “домовитися” з поліцією за 500 доларів

24.10.2022

Під час патрулювання поліцейські сектору реагування патрульної поліції Роменського районного відділу поліції в одному із сіл району виявили водія легковика, що порушував комендантську годину. Як виявилось, 31-річний чоловік, що перебував за кермом, був ще й в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердив й результат огляду на стан сп’яніння, який склав 2 проміле.

Відносно порушника правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Та останній, аби уникнути відповідальності, почав умовляти працівників поліції «вирішити питання» за гроші, пропонуючи за не притягнення його до адміністративної відповідальності 500 доларів США.

Правоохоронці попередили жителя району про відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але він продовжував наполягати на своєму.

Як наслідок, стосовно водія слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: