На Сумщині розпочали опалювальний сезон у 32 громадах

25.10.2022

Станом на 24 жовтня у Сумській області опалювальний сезон почали в 32 громадах. У 13 з них пуск тепла забезпечено у 100% закладів і житлових будинків.

Про це повідомила заступниця керівника Сумської ОВА Олена Бойко.

За її словами, зараз в області в роботі 197 котелень. Опалюються 289 житлових будинків, 102 дошкільних заклади та заклади освіти та 31 заклад охорони здоров’я.

У 19 громадах пуск тепла частковий: Сумська, Степанівська, Хотінська, Ворожбянська, Краснопільська, Лебединська, Конотопська, Буринська, Кролевецька, Путивльська, Шосткинська, Середино-Будська, Ямпільська, Свеська, Охтирська, Грунська, Великописарівська, Тростянецька, Недригайлівська.

Найбільш проблемним залишається місто Охтирка через руйнування на початку березня ТЕЦ, зазначила Олена Бойко:

“Старт централізованого опалення в будинках і закладах, які опалювалися через ТЕЦ, затримується. Розраховуємо, що в перших числах листопада тепло подадуть в житлові будинки і заклади бюджетної сфери. Частково в Охтирці запустилося опалення по модульним котельням”.

Також, за інформацією Олени Бойко, у Конотопі тепло в значній кількості закладів і житловій сфері очікується на початку листопада. Це пов’язано з перепідключенням основного підприємства на мережу електропостачання “Сумиобленерго”.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: