На Шосткинщині попрощалися із захисником Олександром Салієм

26.10.2022

26 жовтня у Шосткинському районі попрощались з українським військовослужбовцем Олександром Салієм, який загинув на бойовому завданні.

Чоловік загинув 20 жовтня, розповідає дідусь Олександра. “Пішов на війну з перших днів. 25 лютого він вже був у територіальній обороні, а у квітні склав присягу і перейшов у ЗСУ, у Правий сектор. Служив у частині, номер я не буду називати, до останнього дня був у штурмовій спеціальній бригаді”, – розповів дідусь загиблого Віталій Скварцов.

Класна керівниця військового Наталія Маханькова розповідає, що ще у шкільні роки було помітно, що Олександр дуже любив Україну. Хлопець ріс справжнім патріотом своєї країни. “Сьогодні дуже сумний день, а особливо для шкільної родини. Я була класним керівником Саші з п’ятого по одинадцятий клас. Хочу сказати, що це була дуже вихована, чесна людина. На той час, коли вони навчалися, а школу вони закінчили в 2014 році, кращого воротаря за Сашка не було у шкільної команди. Ми всі пишаємося, що у нас такий герой, але дуже болить серце, що ми втратили таку людину”, – розповіла заступниця директора Дружбівського НВК Наталія Маханькова.

Подруга Олександра Салія Дар’я розповідає, що звістка про загибель товариша сколихнула всіх його знайомих. “Саша – це найсвітліша людина у моєму житті. Він мені завжди був як брат, замінив дядю. Був завжди поруч, щоб не було – у будь-яку мить. Був завжди готовим поділитись останнім з іншими. Говорив, що все буде добре, не дивлячись ні на що, що не хоче бачити моїх сліз — тільки усмішку, але цю обіцянку я не стримала. Дуже тяжко”, – говорить дівчина.

Попри дощ, мешканці міста Дружба прийшли попрощатись із загиблим на фронті Олександром Салієм.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: