Сумські спортсмени відзначились на чемпіонаті України зі спортивної аеробіки

04.11.2022

У Києві відбувся чемпіонат України зі спортивної аеробіки. У ньому взяли участь спортсмени Сумської області.

“Наші спортсмени вибороли 8 “золотих”, 2 “срібних” та “бронзову” медалі”, – говорить тренерка сумської команди Оксана Дубинська.

Перші місця в індивідуальних виступах серед дорослих посіли Анастасія Курашвілі та Станіслав Галайда, серед юніорів – Софія Сергієнко та Ярослав Сєрік. Друге місце в категорії дорослі посів Давид Матвієнко. Перше місце у дорослій трійці посіли Анастасія Курашвілі, Анастасія Литвин та Станіслав Галайда. Друге місце у юніорів вибороли Софія Сергієнко, Карина Фоменко та Євгенія Кунда.

Фото Оксани Дубинської

“Золото” в категорії групи (юніори) здобули Софія Сергієнко, Карина Фоменко, Євгенія Кунда, Ольга Сєрік та Анна Остапенко.

Перше місце в категорії “Аеро-денс” у дорослих посіли Анастасія Литвин, Анастасія Курашвілі, Давид Матвієнко, Анна Зимогляд, Анна Корнієнко та Марина Фуртат. У юніорів “золото” в активі Єлізавети Муравщик, Євгенії Кунди, Дар’ї Артюхової, Вікторії Ворожки, Ольги Сєрік, Катерини Буркотенко, Марії Шевченко та Анни Остапенко.

Фото Оксани Дубинської

“Бронзу” до цього додали юніори у системі «Степ”: Єлізавета Муравщик, Євгенія Кунда, Дар’я Артюхова, Анастасія Лукаш, Марія Шевченко, Вікторія Ворожка, Карина Фоменко та Катерина Буркотенко.

Підготували спортсменів до змагань тренери Оксана Дубинська та Наталія Фастова.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: