В Охтирці викрили 23-річного наркозакладчика

09.11.2022

Слідчими Охтирського районного відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомлено про підозру 23-річному чоловіку щодо незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

В ході досудового розслідування було встановлено, що в кінці жовтня на одній з вулиць міста Охтирка правоохоронці зупинили чоловіка, який себе підозріло поводив. Під час його особистого огляду та огляду його речей співробітники поліції виявили у сумці згорток з наркотичним засобом – марихуаною, а також згорток з особливо небезпечною психотропною речовиною – PVP.

В подальшому було встановлено, що підозрюваний зберігав вказані згортки з метою збуту через мережу Інтернет та розповсюдження мешканцям м. Охтирка шляхом «закладок» за грошову винагороду.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. На даний час встановлюється причетність підозрюваного до інших фактів злочинної діяльності. Слідчі дії тривають.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: