В Охтирку прибув вантаж із допомогою власникам пошкоджених будинків

10.11.2022

Дошки, плити, руберойд, утеплювач скловолоконний, листи оцинковані, гідробар’єр, лінолеум, піна монтажна – це далеко не весь перелік гуманітарної допомоги, яку отримають охтирчани, чиї будинки зазнали руйнацій внаслідок бойових дій.

Цю надзвичайно важливу допомогу надала Міжнародна гуманітарна організація “Людина в біді” (People in Need) – системний і надійний партнер Охтирської громади, з яким результативно співпрацює місцева влада.

За підтримки EU Civil Protection & Humanitarian Aid фахівці гуманітарної організації «Людина в біді» спільно з командою Охтирської міської ради у вересні розпочали реалізацію проекту по відновленню цивільної інфраструктури (приватний сектор), пошкодженої внаслідок військових дій.

Проектом передбачені ремонтно-відновлювальні роботи у вигляді легкого і середнього ремонтів або надання будівельних матеріалів тим категоріям громадян, яких визначили фахівці «Людини в біді».

Сьогодні все необхідне доставлено в Охтирку і вже завтра люди почнуть отримувати таку очікувану і потрібну допомогу, повідомили в Охтирській міськраді.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: