На Сумщині соціальних працівників навчають самообороні

13.11.2022

Старший інспектор з особливих доручень управління дотримання прав людини Нацполіції України та працівники відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУ Нацполіції в Сумській області організували та провели практичне заняття з самооборони для працівників Сумського міського центру соціальних служб. Це заклад, який проводить соціальну роботу із сім’ями, дітьми і молоддю, які належать до вразливих груп населення та перебувають у складних життєвих обставинах, та надає їм соціальні послуги.

Фахівці центру під час виконання своїх посадових обов’язків часто опиняються один на один з різними особами, що частіше за все мають девіантні та асоціальні прояви поведінки. У зв’язку з цим поліцейські провели на їхнє прохання практичне заняття, на якому вони ознайомились з елементами самооборони.

На заході учасники обговорили та проаналізували правила самозахисту. Розглянули алгоритм дій у ситуаціях, в яких виникла загроза життю чи здоров’ю людини. У присутніх була можливість відпрацювати різні техніки ударів та визволення.

Ці знання є надзвичайно актуальними, адже завдяки їм працівники зможуть захистити себе в небезпечних ситуаціях.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: