У театрі імені Щепкіна покажуть НЛО

21.11.2022

25 листопада о 18:00 на сцені Сумського національного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.Щепкіна прем’єра Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру  – «Н Л О ( Надія. Любов. Образа.)», комедія-блюз на 1 дію за п’єсою Неди Неждани «Самогубство самоти».

Дах висотного будинку – містичне місце, де приймають доленосні рішення, та звичайний прихисток для котячих побачень. Зраджена жінка збирається вчинити самогубство. На перешкоді раптово стає незнайомець. Безрадісна атмосфера самотності карколомно перетворюється на детектив, фарс, фантастику, мелодраму…

Дивний збіг обставин – чудовий сценарій для захоплюючого шоу: «Вони зустрілись десь між небом і землею. Хто він? Божевільний фантазер, невдаха, який прагне відбутись бодай для себе, чи завзятий прагматик? Вона – романтична особа, яка прагне бути врятованою, чи тільки засіб для досягнення його мети?  Їхня зустріч стає калейдоскопом непередбачуваних подій. Чи мають вони шанс на щасливий фінал своїх життєвих історій? Що чекає на героїв – самогубство чи політ над прірвою? Станьте свідками справжніх почуттів та емоцій! Спостерігайте за розвитком подій в реальному часі!»

Квитки можна придбати у касі театру та за посиланням https://cutt.ly/5CdQ3T2

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: