У Шостці цьогоріч не встановлюватимуть новорічну ялинку

22.11.2022

Шосткинська міська рада на офіційному сайті надала роз’яснення щодо того, чи буде встановлена цього року у місті головна новорічна ялинка. Зокрема повідомляється, що у соцмережах зараз відбуваються активні дискусії щодо проведення загальноміських новорічних заходів. Основне питання при цьому: бути чи не бути міській ялинці?

– Перш за все нам необхідно пам’ятати про заходи безпеки для громадян. В умовах військового стану дуже важко спрогнозувати, якою саме буде ситуація на свята. Зайві масові скупчення людей ні до чого;

– недоцільно витрачати кошти на встановлення головної міської ялинки цього року. Також є необхідність в обмеженні споживання електроенергії;

– зекономлені кошти направити на підтримку ЗСУ.

Тому встановлення головної міської ялинки у Шостці цьогоріч не планується, зазначають у міській раді.

“На жаль, такі наші реалії. Проте, Новий рік та Різдво ніхто не скасовує. Окремі новорічні композиції без ілюмінації можливо створити, як у центрі міста та його мікрорайонах, так і у старостинських округах. Чекаємо на пропозиції жителів громади з цього питання.

Пам’ятаємо, новорічні свята, перш за все, свята родинні, тому кожен може подарувати новорічну ялинку своїм рідним та близьким” – йдеться у повідомленні.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: