Шосткинець Сергій Гой загинув на Донеччині

24.11.2022

Завтра, 25 листопада, Шосткинщина прощатиметься із земляком, захисником України Сергієм Гоєм.

Він загинув 17 листопада на території Донецької області.

Сергій Михайлович Гой народився 24 грудня 1993 року у Шостці. Тут пройшло його дитинство та юність. Навчався в загальноосвітній школі № 4, а у 2011 році вступив до Шосткинського вищого професійного училища (після закінчення якого отримав професію електрогазозварника). Амбітний і наполегливий юнак не зупинився на досягнутому, здобувши кваліфікацію «Агротехніка, молодший спеціаліст. Виробництво і переробка продукції рослинництва») на базі Моловисторопського коледжу Сумського національного аграрного університету. Сергій Гой брав активну участь у навчальних заходах, отримав сертифікат учасника ІІ етапу наукових робіт зі спеціальності «Агрономія». 2017-2019 роки Сергій присвятив здобуттю статусу бакалавра, а через рік став магістром Сумського національного аграрного університету.

За спогадами близьких, молодого чоловіка завжди надихала любов до природи. Він мріяв заснувати розкішний сад, побудувати великий і затишний будинок, натхненно працювати на рідній землі під мирним небом. Сергій дуже любив квіти і власноруч вирощував їх. Захоплювався їздою на велосипеді. Його вабило все, що пов’язане з природою рідного краю – рибалка, збирання грибів, землеробство. Сергій був широкої душі людиною, даруючи турботу та допомогу рідним і близьким. Завжди приходив на допомогу. Посмішка ніколи не сходила з його обличчя… «Життєрадісний, дуже любив життя. Мав багато друзів, яких завжди підтримував», – згадують рідні полеглого Героя.

З 2021 року чоловік працював на одному з підприємств Києва. У вересні цього року добровільно вступив до лав ЗСУ та став на захист України. Гой Сергій Михайлович загинув 17 листопада на території Донецької області.

«Сергій (Серик) назавжди залишиться в наших серцях життєрадісним, веселим, доброзичливим і усміхненим!», – такими словами проводжають Героя у засвіти його близькі та родичі…

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: