Samsung Galaxy Fold: технології майбутнього в вашій кишені

24.11.2022

Серед безлічі мобільних пристроїв найбільшу популярність мають смартфон та планшет. Перший потрібен для переговорів, користування месенджерами та соціальними мережами. Другий — для роботи, презентацій, перегляду медіаконтенту. Кілька років тому компанія Samsung вирішила дилему, який гаджет треба завжди мати під рукою, створивши пристрій 2 в 1. У складеному варіанті Samsung Galaxy Fold — зручний телефон, у розкладеному — сучасний планшет з якісним екраном і високою чіткістю зображення. Які ще секрети приховує цей високотехнологічний смартфон?

Яскравий дизайн

Перше, що впадає в очі — незвичний та сучасний дизайн. Кольори насичені та яскраві. А виглядає смартфон бездоганно як у складеному, так і в розкладеному варіанті.

Пристрій має два екрани: внутрішній та зовнішній. Обидва надійно захищені Gorilla Glass 6. Крім того, додаткової міцності смартфону надає посилений корпус. Не варто боятися, що розкладний механізм зламається. При адекватному користуванні телефон можна складати та розкладати до 200 000 разів. 

Найвищий рівень продуктивності

Технічні характеристики смартфона можуть задовольнити найвибагливішого користувача. Великий об’єм вбудованої пам’яті дозволяє зберігати всю необхідну інформацію та більше. Вам не потрібно піклуватися про те, куди подіти старі фото чи відео. Місця вистачить на все.

Оперативна пам’ять та сучасний чипсет забезпечують безперебійну роботу пристрою та можливість встановити будь-яку кількість необхідних вам додатків.

Крім того, смартфон оснащений всіма необхідними для роботи датчиками, зокрема:

датчиком освітлення;

акселерометром;

гіроскопом;

барометром;

сенсором;

системою ідентифікації обличчя.

Щодо акумулятора, то місткості 4400 мАгод вистачить на кілька днів роботи.

Якісні фотографії та відео

Смартфон обладнаний сучасною камерою, що дозволяє робити надзвичайні фотографії та знімати яскраві відео. Система стабілізації підвищує якість зображень. А додаткові налаштування зроблять ваші знімки не гіршими від тих, що створюють професійні фотографи на своїх фотоапаратах.

Якщо вирішили придбати цей сучасний смартфон, не варто вагатися. Запасу по можливостях та технічним характеристикам вистачить на кілька років. А аналогів ви не знайдете в жодного бренду. Тож користуйтесь найкращим і залишайтесь в центрі уваги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: