У Сумах патрульні розшукали трьох винуватців ДТП

24.11.2022

На вулиці Герасима Кондратьєва водій транспортного засобу ЗАЗ перед початком руху не переконався, що це буде безпечно, та допустив наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ. Місце події керманич залишив. 81-річного чоловіка патрульні розшукали в сусідньому населеному пункті. Його транспортний засіб мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Керманич пояснив, що просто не відчув удару.

На проспекті Курському водій транспортного засобу ВАЗ перед початком руху не переконався в безпечності маневру, унаслідок чого пошкодив муфту паливно-роздавального пістолета на АЗС. Місце події чоловік теж залишив. Патрульні зупинили його на одному з блок-постів обласного центру. 48-річний керманич своєї причетності до ДТП не заперечував.

На вулиці Івана Сірка водій автомобіля Suzuki Grand Victoria під час руху заднім ходом допустив наїзд на припаркований автомобіль Skoda Octavia. Місце події 40-річний чоловік залишив. Але наступного дня інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП його розшукали.

На всіх трьох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

Якщо ви стали учасником ДТП, у жодному разі не залишайте місце події. Санкція за залишення місця скоєння ДТП передбачає штраф у розмірі 3400 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: