Військові ветеринари з Хмельниччини надали допомогу службовим собакам кінологічного центру Сумщини

27.11.2022

Військові ветеринари Першого військового шпиталю ветеринарної медицини з Хмельниччини надали допомогу у діагностиці чотирилапих напарників поліцейських-кінологів ГУНП в Сумській області.

Близько 50 службових собак, які несуть службу у Нацполіції Сумщини, оглянули лікарі-ветеринари військового шпиталю. Зокрема провели УЗД діагностики, відібрали біологічні зразки для проведення відповідних досліджень, а також надали рекомендації щодо догляду тварин, інформує відділ комунікації поліції Сумської області.

Гості завітали до центру утримання службових собак на спеціально обладнаних реанімобілях, за допомогою яких вони можуть швидко та якісно надавати допомогу пораненим тваринам, що особливо актуально у воєнний час.

Начальник кінологічного центру Павло Старостенко разом з начальником Першого військового шпиталю ветеринарної медицини, професором ветеринарної медицини Кирилом Чумаковим особисто обговорили стан здоров’я кожної службової собаки. Адже від їх боєздатності напряму залежить якість виконання поставлених перед підрозділом завдань.

Більш того, військові ветеринари надали допомогу штатному лікарю у користуванні новим медичним обладнанням, яке нещодавно спеціально придбали для кінологічного центру.

Лікарі з Хмельниччини були приємно вражені рівнем забезпечення та станом утримання службових собак у нашому регіоні. Поліцейські і надалі будуть продовжувати співпрацю зі спеціалістами Першого військового шпиталю ветеринарної медицини.

ngp-ua.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: