Які бувають різновиди ролів

01.12.2022

Роли - це страва американської кухні, яку вигадали на основі суші. Вони є різновидом суші, і стали дуже популярними у всьому світі. Вперше роли приготували у Японії, а Америці, автором перших рол був японський кухар лос-анджелесского ресторану Ичиро Машита. Пізніше ці роли одержали назву «Каліфорнія». На відміну від суші роли з'явилися набагато пізніше, але при цьому швидше набули популярності.

Види ролів Sushi Master: основна інформація

Навряд чи хтось зможе точно відповісти на запитання про те, скільки видів японських ролів існує нині. Відомо, що їх більше 50, постійно з'являються нові варіації виготовлення страви, змішуються різні інгредієнти, причому є навіть солодкі рецепти. Наприклад, всі популярні роли можете знайти на https://sumi.sushi-master.ua/menu/rolls. Sushi Master гарантує високу якість та швидку доставку по місту Суми. Оплату можна зробити картою або готівкою. Постійно існують акції та знижки - тому замовляти завжди вигідно.

Серед найпопулярніших виділяють:

  • запечені;
  • гарячі;
  • холодні;
  • маки роли.

Всі запечені роли мають пікантний смак завдяки соусу, що складається з майонезу, ікри мойви та кетчупу. Їх запікають у духовці протягом 5 – 7 хвилин. Така страва є дієтичною, нею можна поласувати навіть за дотримання дієти.

Гарячі роли готують на сковороді з додаванням олії, що нагрівають до оптимальної температури. Особливістю даної страви є обсмажування у клярі. Найчастіше при цьому використовується темпура. Гарячі рулетики в процесі обсмажування набувають ніжної хрусткої скоринки. Начинка може бути будь-якою.

Холодні роли подобаються поціновувачам цікавих поєднань продуктів, складних, яскравих, виразних уподобань. Різновидів рецептів у разі безліч. Рисові кульки наповнюються рибою, сиром, овочами, зеленню, крабовим м'ясом та іншими компонентами.

Види маки роллов є рулетиками з рису, з додаванням риби та інших компонентів. Серед їх різновидів виділяють: футомаки, хосомаки, урамаки та багато інших.

Інші новини:

Коментарі: