Глухівський суд оштрафував жінку, яка мала намір самовільно перетнути кордон до РФ

02.12.2022

Нещодавно Глухівським міськрайонним судом розглядалась справа про адміністративне правопорушення відносно непрацюючої громадянки України, яка намагалась перетнути державний кордон у незаконний спосіб.

Так, в матеріалах йдеться про те, що 12 листопада поточного року близько 9: 30 жінка разом з групою осіб мала намір незаконно перетнути державний кордон України в МАПП «Бачівськ» без дозволу органів ДПС України та була виявлена спільним прикордонним нарядом «КрП» та ГОРВ 5-го прикордонного загону на околиці с. Береза на напрямку н. п. Кругла Поляна (Російська Федерація). Відносно жінки було складено протокол про адміністративне правопорушення і направлено на розгляд до суду.

В судове засідання жінка не з`явилася, хоча про час та місце розгляду справи їй було повідомлено належним чином.

Вивчивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що вина обвинуваченої у вчиненні адмінправопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУпАП, повністю доведена зібраними доказами.

Таким чином, судом було винесено постанову, яка передбачає стягнення штрафу на користь держави в розмірі 8500 грн. та 1 496,2 грн. судового збору.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: