На Сумщині відзначили кращих бійців роти поліції особливого призначення

02.12.2022

З нагоди п’ятої річниці створення підрозділу, керівництво області, начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж та військові привітали та нагородили кращих бійців роти спецпризначення, які прийняли важливе життєве рішення – служити та захищати.

Роту поліції особливого призначення було засновано 4 грудня 2017 року. Бійці підрозділу беруть участь у розкритті резонансних злочинів, затриманні злочинців, охороні громадського порядку.

Зі словами привітань до присутніх звернувся Сергій Чиж: «Ваша служба – це надважливі завдання та безальтернативні рішення. Вона нерідко пов’язана з підвищеними фізичними та психоемоційними навантаженнями, екстремальними ситуаціями і реальним ризиком для життя. Але ви завжди готові до ефективного виконання будь-яких завдань, поставлених перед підрозділом. Бажаю кожному з вас успішних операцій, безпечної служби, надійних побратимів та мирного неба».

За успішне й сумлінне виконання службового обов’язку, відданість Присязі, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, високі особисті досягнення в службовій діяльності та професійні здобутки, забезпечення ефективного виконання завдань і функцій поліції в умовах воєнного стану, начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області відзначив кращих співробітників медалями, подяками, цінними подарунками та черговими спеціальними званнями.

До привітань долучилися запрошені гості, які також відзначили кращих співробітників почесними грамотами та відзнаками.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: