Завтра Шосткинщина прощатиметься із захисником Батьківщини Євгеном Подковкою

11.12.2022

Траурні заходи розпочнуться 12 грудня об 11:00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13), повідомляє Шосткинська міська рада.

 Євген Костянтинович Подковка народився 11 січня 1990 року в місті Шостка. Тут пройшли його дитячі роки, тут він закінчив школу-ліцей.

Здібний, обдарований юнак захоплювався журналістикою, тому вступив до одного з найбільших і найвідоміших вишів країни – Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.

Рідні та знайомі згадують Євгена як яскраву та багатогранну особистість. Він гаряче любив життя, цікавився багатьма речами, натхненно працював і досягав успіху.

Після здобуття вищої освіти молодий чоловік заочно закінчив музичну школу з гри на фортепіано та гітарі. На початку війни Євген написав пісню «Україна», яка була виставлена на Ютубі. Ще одним захопленням став спорт – боротьба та легка атлетика, а також швидкісна їзда на мотоциклі, автомобілі або велосипеді.

Після закінчення інституту Євген Костянтинович працював в одній зі столичних компаній ІТ фахівцем, а з 2017 року вирішив розпочати власну справу (консультації з питань інформації, комп’ютерного програмування).

Однією з заповітних мрій було створення міцної та великої родини. «Він мріяв бути найкращим батьком і чоловіком», – згадують близькі.

Євген дуже цінував родину, любив своїх батьків і піклувався про них. Все життя він був вірним сином – як своєї родини, так і матері-України. Наприкінці березня Євген Костянтинович став на захист рідної землі.

Квітень 2022 року приніс в родину чорну звістку – помер батько, який так пишався сином-військовим…

7 грудня не стало самого Євгена.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: