У Конотопському районі п’яний водій, який ледь тримався на ногах, намагався відкупитися від відповідальності

13.12.2022

Під час несення служби у одному із сіл Конотопського району працівники сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Буринь) зупинили автомобіль ВАЗ-21104 під керуванням 35-річного мешканця району.

В ході спілкування з чоловіком з’ясувалось, що той перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці прийняли рішення про направлення чоловіка на відповідне медичне обстеження та складання щодо нього адміністративного протоколу за порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування у стані сп’яніння).

Аби уникнути відповідальності, нетверезий чоловік запропонував поліцейським гроші. Однак інспектори відмовились та викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції, яка зафіксувала факт пропозиції неправомірної вигоди.

Наразі слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: