Працівників соціальної сфери Сумщини відзначили нагородами

15.12.2022

15 грудня відбулося нагородження представників соціальної сфери, які справою свого життя обрали піклування та допомогу. Це люди, які з початку війни взяли на свої плечі важку, але важливу ношу, праця яких сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. Роль працівників соціальної сфери надзвичайно важлива, бо саме від їх професіоналізму залежить повноцінне життя тих громадян, які потребують допомоги.

Заступник голови Сумської ОДА Олег Коваль за участі директора Департаменту соціального захисту населення Людмили Мусіяки привітали працівників та вручили нагороди.

За вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення в умовах воєнного стану, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України начальника управління соціального захисту населення Охтирської міської ради Тетяну Коваленко.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, гуманність, за вагомий особистий внесок у забезпечення соціального захисту осіб з інвалідністю оголошена Подяка Міністерства соціальної політики України:

директору комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» Інні Галіченко;

директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Боромлянської сільської ради Надії Іваніній;

директору Центру надання соціальних послуг Кролевецької міської ради Ользі Pоманенко;

директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Тамарі Ярині.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: