На Роменщині поліцейські привітали дітей із Святим Миколаєм

18.12.2022

Співробітники Роменського районного відділу поліції на чолі з керівником підрозділу завітали до вихованців підшефної Глинської школи-інтернату та привітали діток з наступаючим святом.

Так, у актовій залі школи відбулося свято за участі найголовніших гостей, якими були діти. Михайло Ільницький, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Роменського районного відділу поліції, побажав хлопчикам і дівчаткам здійснення найзаповітніших мрій, веселих новорічних свят та мирного неба. Окрім цього, вручив дітям солодкі подарунки, спортивний інвентар, канцелярські приладдя та різні розвиваючі ігрові набори для дітей.

Співробітники поліції постійно допомагають у покращенні матеріально-технічного забезпечення інтернату та докладають зусиль, аби їх маленькі підшефні не були залишені на самоті зі своїми проблемами і відчували постійну увагу та турботу.

Під час зустрічі вихованці школи-інтернат порадували своїх гостей спеціально підготовленим для них святковим концертом. Діти із задоволенням співали пісні, читали вірші та по акторськи виконували кумедні сценки.

Взагалі день Святого Миколая в навчальному закладі пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини. Адже він дарує віру у здійсненні найзаповітніших мрій та вселяє у дитячі душі світлі почуття.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: