У Кролевці відкрили патріотичну міську ялинку

20.12.2022

19 грудня у Кролевці традиційно відкрили головну міську ялинку. Цього року новорічне деревце особливе – патріотчно прикрашене.

«Ось і засяяла патріотична ялинка – символ нашої Незламності і Перемоги. Завдячуючи Збройним Силам України, у нас є можливість сьогодні подарувати нашим дітям новорічне свято. Діти є діти, вони всеодно чекають на подарунки від Святого Миколая, на красуню ялинку, на зимову казку. І ми дорослі, незважаючи ні на що, повинні подарувати дітям новорічне диво.

Дуже добре, що в нашій громаді є небайдужі мешканці, підприємства, організації, які знають про складну ситуацію з коштами в бюджеті громади, постійно надають допомогу нашим захисникам, та все ж таки вирішили подарувати дітлахам справжнє диво — це і ялинка, льодова гірка, новорічна казка в Центрі культури», – зазначив міський голова Віктор Лехман.

За словами очільника громади, фінансову допомогу, техніку, матеріали, іграшки для встановлення найкрасивішої і найпатріотичнішої ялинки в Україні надали чимало підприємств, організацій та приватних підприємців.

«Ось так, всі разом ми створюємо новорічний, святковий настрій перш за все нашим дітям», – додав Віктор Лехман.

https://05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: